Menu
Free Pack
Buy Now

Zilverwit Rotselaar: wonen in ‘t groen, toch dicht bij de stad.

11 december 2019

Stel je voor: na een druk-druk-drukke dag, ‘landen’ in een zee van rust. Nog even op het zadel springen. Of een rondje joggen in het groen. Rustig je verse boodschappen doen. En dan: tijd voor een aperitiefje op het terras. Dit is thuiskomen in Rotselaar, in de nieuwe wijk Zilverwit.
Pal in de gezellige dorpskern. Op een boogscheut van Leuven en Brussel. Bestaan er nog verborgen parels? Jazeker, bewijst Zilverwit. Ontdek het hier.

Rotselaar. Zegt jou niets? Misschien zegt Werchter jou wel meer. Inderdaad, de beroemdste weide van het land, waar muziekgeschiedenis wordt geschreven. Dit maakt deel uit van Rotselaar, in het groene hart van Vlaams Brabant. Op het kruispunt van het Hageland, het Dijleland en de Zuiderkempen.

Zalig fietsen in het groen

Het landschap is er vlak. En eindeloos groen, zover je kan kijken, met veel bossen. (Zelfs een speelbos voor de kinderen.) Geen toeval dat hier veel gefietst wordt, in het spoor van de legendarische sprintkampioen Jef “Poeske” Scherens. Aanraders zijn de Rock Werchter Fietsroute (34 km door Wezemaal, Werchter en Rotselaar) en Werchter On The Rocks (25 km langs de Dijle, het Meer van Keerbergen en het Damiaanmuseum).

VanRoeyVastgoed_Lokeren_ (35)-1

Toch dicht bij de stad

Thuiskomen in Rotselaar, dat is tot rust komen in een zee van groen. En toch ben je hier nooit ver weg van het bruisende stadsleven. Brussel ligt op een stevige boogscheut hier vandaan. Aarschot en Leuven kan je bijna zien liggen. (Geen toeval dat nogal wat afgestudeerden uit Leuven zich hier komen settelen.) Zelfs Hasselt en Antwerpen zijn niet ver weg. Pendelen vanuit Rotselaar is perfect te doen. (En het NMBS-station in Wezemaal is handig voor wie in Leuven of Antwerpen werkt.)

Op wandelafstand

Ook Rotselaar zelf biedt het nodige vertier met cafés en restaurantjes, theater en muziek in Verdiep 2 van Vrijetijdscentrum Mena. Daarnaast vind je er alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse leven, allemaal op wandelafstand. Heerlijke streekproducten, bijvoorbeeld, zoals het beroemde witloof dat hier gekweekt wordt, de award-winning Merlijn-kaas van Midgard en wijn van de Hagelandse Heuvels.

“Werken, shoppen, cultuur snuiven: ook dat ligt allemaal binnen handbereik.”

“The best of both worlds”

Het beste van twee werelden, de buiten en de stad, dat vind je in Zilverwit, de nieuwe wijk in de dorpskern van Rotselaar, vlakbij het kerkplein. De naam maakt een knipoog naar de wasserij Zilverwit die hier vroeger gevestigd was (en heel vroeger, een limonadefabriek.). In de eerste fase van het project zijn er 42 stijlvolle appartementen.

Zuurstof. Rust. Groen. Ruimte. Die krijg je in overvloed in Zilverwit. Dankzij de moderne, luchtige architectuur met zongerichte terrassen, de groene binnentuin en de open doorsteek tussen de appartementen.

Binnentuin
Karrespoor

Net buiten de wijk liggen autoluwe wegen, wandel- en fietspaden die je rechtstreeks naar de natuur brengen. Naar recreatiegebied De Plas bijvoorbeeld, waar je kan zwemmen, surfen en hengelen. Daar vind je ook Sportoase Ter Heide met sporthal, zwembad, dans en fitness, sauna. Dwars door de wijk Zilverwit loopt een karrenspoor richting de Dijlevallei.

Kies je voor de rust van de buiten? Of liever voor de levendigheid van de stad?
Goed nieuws: je moét helemaal niet kiezen. Want in Zilverwit te Rotselaar heb je het allemaal: de rust van de buiten én alle voordelen van de stad binnen jouw bereik.

Vind je plek in Zilverwit

Maak jouw keuze uit de stijlvolle 1- en 2-slaapkamerappartementen verspreid over 3 gebouwen, met binnentuin en ruime ondergrondse parking (waar je je elektrische fiets en wagen kan opladen), te midden van een zee van landelijk groen. In een tweede fase komen er nog 51 Comfort+ appartementen bij. Heerlijk om in te wonen, prachtig om in te investeren.

Zilverwit
Interieur
Achtergevel gebouw B en C

  

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte