Menu
Free Pack
Buy Now

Vanaf maandag 11 mei weer ‘live’ afspraken in alle Van Roey Vastgoed verkoopkantoren.

8 mei 2020

Tijdens de lockdown-periode verliep onze communicatie vooral via telefoon, e-mail, website, videocall, … Live afspraken in de verkoopkantoren waren niet meer mogelijk. Vanaf maandag 11 mei komt daar verandering in. “Een stap weg van corona, terug naar ‘het normale leven”, stelt verkoopverantwoordelijke David Van den Heuvel. “Goed nieuws, want ‘live’ is toch altijd net iets persoonlijker.

Voorzorgsmaatregelen

Om de ‘terugkeer naar normaal’ zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen, zijn in al onze verkoopkantoren voorzorgsmaatregelen getroffen om onze bezoekers opnieuw te verwelkomen. Het gaat om de eigen kantoren van Van Roey Vastgoed, alle partnerkantoren, en ook de werfketen.

  • Alle ruimtes werden ontsmet. 
  • We reinigen tafels en stoelen na elk bezoek met ontsmettingsmiddel. 
  • Voor de bezoekers voorzien we handgel
  • We bewaren graag 1,5 m afstand van elkaar.
  • Enkele looprichtingen worden gerespecteerd.
  • Tussen Van Roey Vastgoed-medewerker en bezoekers staat een plexi scherm. 
  • Wij dragen een mondmasker en vragen hetzelfde van onze bezoekers. Indien nodig voorzien wij er een.

“We dragen een mondmasker en verzoeken onze bezoekers om dat ook te doen. Hebben zij het zelf niet mee, dan voorzien wij graag er een.”- David Van den Heuvel

Face to face 

Van Roey Vastgoed is al langer thuis in de digitale wereld. Onlangs werd het nieuwe project Het Dorpshof (Oud-Turnhout) zelfs virtueel gelanceerd. Ook na 11 mei blijven de online kanalen open. Toch zijn ‘live’ afspraken nog altijd even waardevol.

20200506_092335-1

David Van den Heuvel: “Het menselijke, het gemoedelijke, … Dat vinden wij belangrijk. We zijn een familiebedrijf hé, geen multinational. Vertrouwen winnen doe je nu eenmaal best tijdens een live ontmoeting. Het is ook praktisch: samen naar architectuurplannen kijken, bepaalde dingen aanwijzen en uitleggen, gaat live vlotter dan via een scherm(pje).” 

Het team van Van Roey Vastgoed is aan de slag gebleven, van thuis uit, en kijkt er nu naar uit weer bezoekers op kantoor te ontvangen voor een antwoord op ál hun vragen. Ook de afspraken met kopers voor de materiaalkeuze gaan weer van start. Uiteraard, altijd mét de nodige voorzorgsmaatregelen.

Keep it safe.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte