Menu
Free Pack
Buy Now

Wat vinden huidige bewoners van een Van Roey Vastgoed-project? Vandaag: Hendrik en Kristel, Felix en Marie-France in Hoedhaar.

14 maart 2020

Wie kiest voor het Lokerse project Hoedhaar van Van Roey Vastgoed? Een gezonde mix van mensen in alle leeftijden. Mensen uit het middensegment van de samenleving die woonkwaliteit op prijs stellen. Rustzoekers die houden van groen, maar toch vlakbij het stadscentrum willen wonen. Maak even kennis met enkele bewoners.

Hendrik & Kristel

Hendrik De Beule en Kristel Willocx, afkomstig uit Zele maar al vele jaren trouwe Lokeraars, waren op zoek naar een goede vastgoedinvestering. Via makelaar Animmo kwamen ze bij Hoedhaar terecht, vertelt Hendrik.
“Het hele concept en de ligging spraken ons meteen aan. Daarom hebben we een penthouse in de Parkappartementen gekocht. Kristels moeder woonde in Zele en zal  de flat betrekken. Zo hebben we haar dichterbij. Twee van onze drie kinderen lopen school in het Sint-Lodewijkscollege. Die kunnen oma vaak gaan bezoeken, want hun school is vlakbij. Later, als wij met pensioen zijn, zien we onszelf op Hoedhaar wonen. Of één van onze kinderen, als opstap naar een eigen huis.”.

Een groot zonneterras, zicht op het park… en toch snel op de Markt

Beeld Hoedhaarpark vanuit Belvedère

De kwaliteit en de afwerking van de appartementen speelde ook een rol in Hendriks keuze. “Ons dakappartement heeft een groot zonneterras en een prachtig uitzicht op het park. En toch staan we na een korte wandeling op de Markt van Lokeren.”

Felix & Marie-France

Felix Van Brussel en Marie-France Cools kochten een parkappartement op de eerste verdieping, met drie slaapkamers. En ze gingen er zelf in wonen. Felix is gepensioneerd postbode, Marie-France werkt nog parttime. “Er begonnen te veel kosten te komen aan ons huis. Toen hebben we verschillende huizen bekeken en voor Hoedhaar gekozen”, vertelt Felix.

“Het park was heel belangrijk voor onze keuze. We kijken uit op groen. En toch zitten we op wandelafstand van het centrum. We hebben er bewust voor gekozen om geen auto te hebben: we kunnen al onze boodschappen te voet doen. Ik mis mijn grote tuin wel wat”, geeft Felix toe. “Maar we hebben een mooi uitzicht op groen dat we zelf niet hoeven te onderhouden.”

Favoriet bij: Rustzoekers

Elsy Scheire, Immokantoor Animmo:

Vanop het terras zicht op het Hoedhaarpark“Dit project trekt vooral rustzoekers aan, op zoek naar groen en ruimte, die heel hoge comforteisen stellen aan hun woning. De woonkwaliteit is hoog en de appartementen zijn ruim. Zelfs een appartement met één slaapkamer is 83m² groot. Alle appartementen hebben een open uitzicht en één, twee of drie slaapkamers. De verkoop van de parkappartementen liep als een trein. Daarnaast zijn er ook energiezuinige woningen met een stadstuin, drie slaapkamers en een private parkeerplaats.

“Geen enkel ander nieuwbouwproject in Lokeren heeft evenveel groen

Lokeren

Ook ERA Wonen Waasland is makelaar voor Hoedhaar. Dit project heeft troeven die je ergens anders niet zo gauw vindt, beklemtoont Matthias Lambrecht.
“De uitgestrekte groene ruimte van het park is een enorm pluspunt. Kopers stellen ook het eigentijdse concept van de woningen en appartementen op prijs, met veel licht en ruimte.

“Nog een sterk punt: de flexibele aanpak van Van Roey Vastgoed. Die staat open voor vragen en voorstellen van de kopers.”

De materialen zijn van goede kwaliteit en de afwerking is heel degelijk. Hoedhaar trekt ook vrij veel investeerders aan. Een rendement van 3 à 4 procent krijgen, dat is veel in deze tijd. Terwijl de prijzen hier lager zijn dan rond Gent en Antwerpen. Je krijgt hier dus meer waar voor je geld: meer ruimte, betere materialen, een fijnere afwerking. En toch ben je vanuit Lokeren snel in Gent of Antwerpen.”

Wil je net als deze eigenaars rust, ruimte en leefkwaliteit vinden?
Dan helpen we jou graag. 

Ontdek een project in jouw buurt

Blijf op de hoogte