Menu
Free Pack
Buy Now

Stedelijk wonen in het groen met Belvedère

21 juli 2021

Na 15 eengezinswoningen (muurwoningen) en 47 parkappartementen finaliseerde Van Roey Vastgoed nu ook project Belvedère. Maar liefst 78 appartementen (1- of 2-slaapkamers) met ruim terras en uitzicht over het prachtig landschapspark, bieden je zowel de rust van de natuur als het bruisende stadsleven. En net als bij alle woningen die zich bevinden op de Hoedhaar site staan het menselijk contact en de persoonlijke verbinding hier centraal. Christian De Beule, proces manager bij Van Roey Vastgoed, legt uit hoe de ontwikkelaar dit precies heeft gerealiseerd.

Temidden van het Hoedhaarpark, vlakbij het Lokerse stadscentrum en middenin de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel...met de locatie alleen al maak je met Belvedère je woondroom waar. “Dit woonproject biedt je - zoals ze dat zeggen - the best of both worlds”, zegt Christian De Beule, proces manager bij Van Roey Vastgoed. “Je woont in het groen tussen het essenbos, de beekvallei en het uitgestrekte park vol voorjaarsbloeiers en hebt tegelijkertijd alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer binnen handbereik.”

VanRoeyVastgoed_Lokeren_ (70)-1

Bovendien zorgt het Hoedhaarpark enerzijds en een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw anderzijds voor meer connectie tussen de bewoners. “In de collectieve tuin kan je bijvoorbeeld samen een barbecue organiseren of een streepje zon meepikken met je gasten. Of wat dacht je van een gezellige filmavond op een koude winteravond? Want ook de binnenruimte is beschikbaar voor leuke activiteiten. En met het kindvriendelijke park waar we een speellandschap hebben opgezet, brengen we mensen sowieso dichterbij...in élk seizoen. En wil je toch even helemaal alleen zijn: elk appartement in Belvedère beschikt over een eigen, ruim terras”, zegt Christian De Beule.

VRV.opl-70-1De prachtige natuur van Hoedhaarpark is een streling voor het oog maar wat met het uitzicht en de looks van Belvedère zelf? “De strakke lijnen van het gebouw worden verzacht door de natuurlijke schakeringen van de lichtgrijze baksteen en houtkleurige, aluminium kozijnen voor een constructie die één is met de omgeving. Door de integratie van de natuurlijke eigenschappen van het landschap realiseerden we een woonproject dat stedelijk wonen in het groen werkelijkheid maakt”, aldus proces manager Christian De Beule.

Meer weten?

Ontdek Belvedère

Blijf op de hoogte