Menu
Free Pack
Buy Now

Weg met keuzestress voor de afwerking van je nieuwbouw

25 juni 2021

De 5 voordelen van interieurcoördinatie

De afwerking van een nieuwbouwappartement brengt heel wat keuzes met zich mee. Waar plaats je best stopcontacten en hoeveel? Ga je voor geschilderde muren of behang? Vloertegels of parket? Geen wonder dat heel wat kopers van nieuwbouw kampen met keuzestress. Gelukkig maken we het jou bij Van Roey Vastgoed een stuk makkelijker door het professioneel advies van onze interieurcoördinatoren. Dit team van interieurexperts begeleidt je persoonlijk tijdens de afwerkingsfase van je nieuwbouwappartement. Maar onze interieurcoördinatie biedt niet enkel eerste hulp bij interieurdilemma’s. Wij zetten hieronder alle voordelen op een rijtje.

1) Minder keuzestress

Het voordeel van een nieuwbouwappartement kopen op plan is dat je de afwerking nog gedeeltelijk zelf kan bepalen. Maar keuzevrijheid is een mes dat snijdt aan twee kanten: heel wat kopers vinden een groot aanbod verwarrend. Daarom stellen onze interieurcoördinatoren op basis van hun interieurexpertise een selectie aan afwerkingsmaterialen samen. Een goed voorbeeld zijn onze tegels waarbij je kan kiezen tussen een tiental varianten. Met deze basispakketten wordt alles een stuk overzichtelijker en heb je minder last van keuzestress.

2) Efficiëntie: 1 locatie, 1 keuzemoment

 

HubSpot Video
Dit basis afwerkingspakket houdt ook in dat je geen honderden showrooms moet afschuimen. Onze interieurcoördinatoren brengen hun kwalitatief en smaakvol aanbod voor de complete afwerking van je nieuwbouwappartement samen op één plek. Ofwel kan je hiervoor terecht op ons kantoor, ofwel in een modelappartement op de site. Precies omdat je de volledige waaier aan afwerkingsmaterialen op één plaats vindt, kan je alles tegelijkertijd uitkiezen. Zo hoef je maar 1 afspraak in je agenda in te plannen. Heb je twijfels of vind je toch je keuze niet? Dan ben je uiteraard terecht in de showroom van onze partners. Het voornaamste is dat je je nieuwbouwappartement naar je eigen, persoonlijke smaak kan inrichten.

 

3) Helikopterview: de rode draad zien in je interieur

Of één keuzemoment voor de volledige afwerking van je nieuwbouwappartement niet te beperkt is, vraag je je af? Absoluut niet! Ten eerste nemen onze interieurcoördinatoren tijdens deze afspraak rustig de tijd om samen met jou alles grondig te overlopen. Daarnaast krijg je aan de hand van catalogi, lookbooks en verschillende stalen, onmiddellijk een duidelijk beeld van hoe het totaalplaatje er zou uitzien. Zo kan je de verschillende afwerkingsmaterialen zoals vloeren, wandtegels en het badkamermeubel makkelijk op elkaar afstemmen. Veel eenvoudiger dus om consequent te blijven in je kleurgebruik en een bepaalde interieurstijl door te trekken. Bovendien blijkt circa 80% van onze klanten tijdens het keuzemoment al zijn gading te vinden in ons standaardgamma.

4) Pinterest-proof interieur

Onze interieurcoördinatoren zijn interieurarchitecten die de nodige expertise hebben om je te helpen bij het kiezen van ethetisch verantwoorde materialen. Zij houden rekening met je persoonlijke smaak en zorgen er tegelijkertijd voor dat de gekozen materialen passen binnen het architecturaal concept. Zo garanderen we dat de binnenafwerking van je nieuwbouwappartement evenveel klasse uitstraalt als de buitenkant.

5) Prijs-kwaliteit

Wist je trouwens dat we de hoogste kwaliteit van materialen voor je nieuwbouwappartement kunnen leveren zonder de aankoopprijs te laten stijgen? Door te werken met standaardisatie creëren we grotere volumes en kunnen we betere prijzen negotiëren voor de meest kwalitatieve producten. Ook in dit opzicht biedt onze interieurcoördinator een enorme meerwaarde voor de afwerking van je nieuwbouw.

Kortom, onze interieurcoördinatie biedt je maximale ondersteuning tijdens het keuzeproces en met onze interieurexpertise ben je ook zeker dat jouw nieuwbouwappartement een stijlvolle droomwoning wordt.

Graag meer informatie over onze nieuwbouwappartementen?

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte