Menu
Free Pack
Buy Now

Gluur mee binnen in de appartementen van De Lommert.

28 augustus 2019

In het hartje van Rijkevorsel, onder de schaduw van de kerk, nemen in 2021 de eerste bewoners hun intrek in De Lommert, een gloednieuw woonproject van Van Roey Vastgoed. Ben je wel te vinden voor een duurzaam appartement dat bijna-energieneutraal is (BEN)? Waar veel licht en lucht is en waar je in een aangename omgeving tussen de bomen je buren tegen het lijf loopt? Dan is De Lommert allicht iets voor jou.

Wordt De Lommert straks je nieuwe thuis?

Trekt De Lommert je wel aan? En ben je benieuwd of er een appartement is dat perfect bij je situatie en je noden aansluit?

De kans is alvast groot dat je er vindt wat je zoekt. Want De Lommert biedt verschillende types appartementen verspreid over drie gebouwen. Enerzijds is er ‘De Rozekes’ en anderzijds ‘Den Aak’ en ‘Den Beuk’.

De Lommert appartementen overzicht

Appartementen in diverse groottes

In De Rozekes zijn er 17 appartementen met keuze uit 1 tot 3 slaapkamers.

De Rozekes
De Rozekes appartementen
Appartementen De Rozekes

 

Den Aak en Den Beuk zijn twee aparte volumes met samen 12 appartementen, elk voorzien van 2 slaapkamers. Een aantal van die appartementen kunnen nog worden uitgebreid met een derde slaapkamer.

Appartementen De Rozekes
Appartementen De Rozekes

 


Of je nu single bent of samen, met of (nu nog) zonder kinderen: je vindt in De Lommert een appartement dat perfect past bij je gezin én je toekomstplannen.

In ‘De Lommert’ herken je de hand van Van Roey Vastgoed.

Bijna-energieneutraal (BEN).

In De Lommert leggen we de lat hoger dan wat de EPB-regeling oplegt. Het concrete gevolg hiervan is dat alle appartementen in De Lommert bijna-energieneutraal zijn (BEN). De daken zijn bedekt met zonnepanelen. Jij profiteert daardoor jaar na jaar van lage energiekosten. Je geniet gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing. En bij een aantal banken krijg je zelfs een extra voordelig woonkrediet.

Licht, lucht en groen.

Sommige appartementen in De Rozekes hebben twee terrassen zodat je maximaal van het mooie weer kunt genieten. In elk appartement is er veel licht. De groene omgeving wordt doorgetrokken tot op de groendaken.

Alle appartementen van Den Beuk en Den Aak hebben een ruim terras. Tussen beide gebouwen ligt ‘Den Hof’: een binnentuin die openstaat voor iedereen en waar je anderen in een aangename omgeving tegenkomt.

De Lommert mag dan al in het centrum liggen, het is een groene plek die rijk is aan bomen.

Plek voor je auto maar evengoed voor je fiets.

In De Rozekes is een ondergrondse parkeergarage die plaats biedt aan 27 auto’s. In Den Aak en Den Beuk zijn 6 bovengrondse, collectieve parkeerplaatsen. Maar er is evengoed aan de fietsers gedacht. Er is een collectieve fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen.

Zin om het hele verhaal te horen?

Over De Lommert valt nog veel meer te vertellen. Heb je zin om het hele verhaal te horen of eventueel de appartementen zélf eens te bekijken? Dat kan perfect. Maak vrijblijvend een afspraak met Valerie. Zij beantwoordt al je vragen en bezorgt je de informatie die je hebben wilt.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte