Menu
Free Pack
Buy Now

Gluur mee binnen in de appartementen van De Lommert.

29 augustus 2019

In het hartje van Rijkevorsel, onder de schaduw van de kerk, namen in 2021 de eerste bewoners hun intrek in De Lommert, een woonproject van Van Roey Vastgoed. In De Lommert vind je duurzame appartementen die bijna-energieneutraal zijn (BEN). Appartementen met veel licht en lucht, waar je in een aangename omgeving tussen de bomen je buren tegen het lijf kan lopen. 

Meer over De Lommert

De Lommert biedt verschillende types appartementen verspreid over drie gebouwen. Enerzijds is er ‘De Rozekes’ en anderzijds ‘Den Aak’ en ‘Den Beuk’.

De Lommert appartementen overzicht

Appartementen in diverse groottes

In De Rozekes zijn er 17 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers.

De Rozekes
De Rozekes appartementen
Appartementen De Rozekes

 

Den Aak en Den Beuk zijn twee aparte volumes met samen 12 appartementen, elk voorzien van 2 slaapkamers. Een aantal van die appartementen konden nog worden uitgebreid met een derde slaapkamer.

Appartementen De Rozekes
Appartementen De Rozekes

  

 

 

In ‘De Lommert’ herken je de hand van Van Roey Vastgoed.

Bijna-energieneutraal (BEN).

In De Lommert legden we de lat hoger dan wat de EPB-regeling destijds oplegde. Het concrete gevolg hiervan is dat alle appartementen in De Lommert bijna-energieneutraal zijn (BEN). De daken zijn bedekt met zonnepanelen. De bewoners profiteren daardoor jaar na jaar van lage energiekosten. Ze genieten gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing. 

Licht, lucht en groen.

Sommige appartementen in De Rozekes hebben twee terrassen zodat de bewoners maximaal van het mooie weer kunnen genieten. In elk appartement is er veel licht. De groene omgeving wordt doorgetrokken tot op de groendaken.

Alle appartementen van Den Beuk en Den Aak hebben een ruim terras. Tussen beide gebouwen ligt ‘Den Hof’: een binnentuin die openstaat voor iedereen en waar je elkaar in een aangename omgeving tegenkomt.

De Lommert mag dan al in het centrum liggen, het is een groene plek die rijk is aan bomen.

Plek voor je auto maar evengoed voor je fiets.

In De Rozekes is een ondergrondse parkeergarage die plaats biedt aan 27 auto’s. In Den Aak en Den Beuk zijn 6 bovengrondse, collectieve parkeerplaatsen. Maar er is evengoed aan de fietsers gedacht. Er is een collectieve fietsenstalling met laadpunten voor elektrische fietsen.

Ontdek een project in jouw buurt

 

Blijf op de hoogte