Menu
Free Pack
Buy Now

Appartement met een elektrische auto. Of zonder auto. Wij ontwikkelden ze in Zilverwit.

11 december 2019

Bij het kiezen van je woonplek verdient ook de mobiliteit voldoende aandacht. Heb je er per se een wagen of tweede wagen nodig? Hoe zit het met parkeren? Is het er makkelijk fietsen? Kan je er een elektrische fiets en/of een elektrische auto opladen? Kan je van daaruit op andere manieren ergens geraken? Allemaal vragen die bij een appartement in woonproject Zilverwit één antwoord krijgen: geen probleem! Kijk even mee waarom.

Woonproject Zilverwit  geniet een uitstekende locatie. Pal in het centrum van Rotselaar, dichtbij het kerkplein. De meeste winkels en voorzieningen liggen op fietsafstand. Er zijn heel wat fietspaden in en om Rotselaar, waaronder mooie natuurroutes die losgekoppeld zijn van het autoverkeer. Zo kan je je makkelijk, veilig en CO₂-vrij verplaatsen.

Het comfort van nabijheid

Dit past ook in de bedoeling van de 51 Comfort+-appartementen. Dit zijn appartementen die later - van zodra gewenst of nodig - kunnen worden omgevormd tot zorgwoningen. Met de juiste dienstverlening op het juiste moment, gekozen uit een waaier van zorg- en comfortdiensten. In die optiek zit het comfort ook in de vlotte bereikbaarheid van alles. Samen met het aangename wonen in Zilverwit, natuurlijk.

P712_LGVNVProjectZilverwit_CamCampagne_HR_20190424-1

 

Eigentijdse mobiliteit

De eigentijdse uitstraling van Zilverwit met zijn riante raampartijen, weelderig groen en open doorgangen tussen de gebouwen, zie je weerspiegeld in de mobiliteitsvisie. Een ‘groene’ visie!

Voor de wagens is er een ruime ondergrondse parking. Daar kan je een laadpaal voor een elektrische auto laten voorzien, als je dat wenst. ‘s Nachts bijladen wordt dan al snel een goede gewoonte, zodat je ‘s morgens weer helemaal ‘opgeladen’ kan vertrekken. Ook de batterij van je elektrische fiets kan je daar weer vol laten lopen. In deze omgeving wordt (e-)biken deel van je nieuwe leven!

Tips: MTB-fans kunnen hier niet weerstaan aan de Mountainbike Route De Vier Heuvels.
Of peddel je graag rustig? Een autoluw fietspad (10 km) brengt je van Rotselaar naar Leuven via Wilsele. Ontdek het hier >

Carsharing is cool

Naast elektrisch rijden is ook autodelen een fijn systeem. Want steeds minder mensen kopen nog een eigen wagen aan. (Wist je trouwens dat auto’s gemiddeld 90% van de tijd ongebruikt geparkeerd staan? Dat kan efficiënter, denkt men vandaag.) Op het Zilverwit-terrein zijn twee Cambio-staanplaatsen voorzien. Ben je abonnee, dan heb je daar je voertuig ter beschikking en laat je het daar weer achter.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoerSlimme mobiliteit? Die maakt gebruik van verschillende vervoermiddelen. Een traject te voet of met de fiets, een deel met De Lijn, een ander deel met de trein, …
In het NMBS-station van Leuven stoppen treinen vanuit alle richtingen. Vanuit daaruit neem je lijn 333 (Tremelo) of 335 (Aarschot) tot aan de halte ‘Rotonde’. En omgekeerd, natuurlijk. Heel wat Rotselarenaren nemen ook de trein naar Brussel of Antwerpen  in het station van Wezemaal.

Ontdek een project in jouw buurt

 

Blijf op de hoogte