Menu
Free Pack
Buy Now

"Een groot pluspunt van wonen in Belvedère, vind ik het Hoedhaarpark", aldus Ann Verhoeye.

16 februari 2021

Ann VerhoeyeBelvedère is de blikvanger van het Hoedhaarpark. Ann Verhoeye kocht, als één van de eersten, in september 2019 een gelijkvloers appartement in de blikvanger van het Hoedhaarpark. Ze was op zoek naar rust, contact met buren en een mooi zicht. In Belvedère vond ze de drie.

“Ik woonde voordien in een huurappartement met drie slaapkamers, pal in het centrum van Lokeren,” begint Ann haar verhaal. “Mijn zoon was net alleen gaan wonen en dus werd het mijn appartement stilaan te groot. Ondanks ik nu in het centrum woon, heb ik er toch voor gekozen om naar een rustigere plek te verhuizen. In het centrum heb je sneller last van drukte en lawaai. In het Hoedhaarpark is het rustig, maar is toch alles in de buurt,” vertelt ze.

Ann zocht specifiek naar nieuwbouw. “Bij een bestaand appartement zijn sneller problemen. In Belvedère is alles nieuw en dus moet ik in het begin geen extra kosten maken. Nog een groot pluspunt vind ik het park! Hierdoor geniet je volop van een grote tuin, waar je zelf geen onderhoud aan hebt. Fantastisch toch?”

HubSpot Video

 

De bouwwerken van Belvedère waren nog maar net gestart toen Ann haar appartement kocht. Dat betekent dat ze haar appartement op plan kocht. Niet altijd evident om je iets te kunnen inbeelden, maar voor Ann viel dat mee: “Bij mij ging het allemaal redelijk snel. Eigenlijk kwam ik het project toevallig tegen, maar had al snel twee appartementen gekozen die mijn voorkeur hadden. Op één van de twee nam ik redelijk snel een optie. Doordat ik zelf ooit gebouwd heb, wordt kopen op plan makkelijker. Je moet dan ook vanuit een plan vertrekken. Dat is eigenlijk net hetzelfde.”

De klantenbegeleiding door Peggy De Moor is ook voortreffelijk. Kleine aanpassingen werden steeds besproken en goedgekeurd. Ann bracht regelmatig een bezoekje aan de site. “De werf opvolgen is iets dat ik graag doe in mijn vrije tijd. Elke keer als ik daar was, kwam ik wel iemand tegen die al op de Hoedhaarsite woont. Alleen maar tevreden mensen die echt gelukkig zijn daar. Dat doet me deugd,” vertelt Ann. “Daarnaast was het ook fijn om te zien dat er rekening gehouden werd met de veiligheid en de netheid van de werf. Ik ben beroepshalve ook met werven bezig en weet dat dat niet altijd overal het geval is. Een dikke pluim dus voor deze werf,” besluit Ann.

Benieuwd naar onze andere projecten in het groen?

Ontdek een project in jouw buurt

 

 

Blijf op de hoogte